Menu

Werkwijze

Uw motor verkopen doet u bij Motorinkoop.com in drie eenvoudige stappen.

  1. U vult het formulier in (of laat uw kenteken achter).
  2. U ontvangt van ons een bod voor uw motor.
  3. U accepteert het bod of niet: de keuze is aan u.

U heeft natuurlijk ruim de tijd om over het bod na te denken. Een kleine kanttekening hierbij is dat wij ons bod ook weer kunnen intrekken, mocht het te lang duren. De reden hiervoor is simpel: het kan zijn dat wij meerdere motoren tegelijk inkopen. Misschien dat een andere verkoper ons bod eerder accepteert. Accepteert u het bod? Dan halen wij u motor op (dit doen wij gratis) of u brengt de motor naar ons toe. Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling met de koper van uw motor.

Betaling

Bij de overdracht van uw motor aan ons, krijgt u direct uitbetaald. Dit kan contant of per overboeking. U krijgt direct uw vrijwaringsbewijs mee na verkoop van uw motor.

Snel uw motor verkopen

Het grote voordeel van uw motor via Motorinkoop.com verkopen, is dat u er geen omkijken naar heeft. U hoeft uw motor niet op Marktplaats of een ander verkoopkanaal te zetten en eindeloos onderhandelen met potentiële kopers die waarschijnlijk een te laag bod doen op uw motor. U hoeft geen afspraak in te plannen voor de bezichtiging van uw motor. Kortom, uw motor is snel verkocht via Motorinkoop.com. U betaalt bovendien géén provisie. Wij verdienen namelijk aan het verschil tussen de inkoop- en verkoopprijs.

Persoonlijke informatie

Als u het formulier invult, dan vult u uw persoonsgegevens in. Wees niet bang dat wij dit doorverkopen aan derden. Uw persoonsgegevens zijn veilig bij ons en worden alleen gebruikt voor de verkoop van uw motor.